Ge bort ett smultronställe till midsommar!


Vad passar bättre än att ge bort ett smultronställe till midsommar? Kanske arbetskamraterna behöver en uppmuntran, eller grannen!

En av de mest uppskattade och långlivade presenterna man kan få är en smultronplanta – den blommar, smakar gott, doftar och är vacker att titta på, något för alla sinnen! Med lite vatten och värme kommer denna hink att vara översållad med blommor och ätbara smultron att smaska på.

Som planteringskärl använde jag en enkel zinkhink från Ö0B, i botten lade jag gårdsgrus som dränering, ovanpå det planteringsjord. I hinken planterade jag en Petunia, en lila Hänglobelia och en smultronplanta. Som pricken över iet satte jag en dekrationsfjäril i papper och natursten som dekorerar och döljer jordytan.

Vi detta tillfälle skulle tjugo fantastiska lärare tackas inför sommarlovet – det blev väldigt maffigt med alla hinkar som lyste upp framme på scenen.

Anlita gärna Susannas Värld för att göra blomsterarrangemang för ert företag eller när det är dags för avtackning!

Inredare: Susanna Skog
Fotograf: Susanna Skog

Annons

2 kommentarer on “Ge bort ett smultronställe till midsommar!”

  1. Anna skriver:

    Jag plockar kottar och lägger det som dränering i mina krukor/hinkar, billigt och så blir inte krukorna så tunga. Ovanpå lägger jag lite markduk så inte jorden silas igenom /Anna


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s