Susannas Värld inreder din monter på Noliamässan


Ska ditt företag ställa ut på Noliamässan höst? Då är det hög tid att anlita någon som kan hjälpa er att få er monter att sticka ut!

Att hyra en monter och ställa ut på norrlands största mässa, Stora Nolia, är ett stort åtagande för många företag. Mycket resurser satsas på personal och monterhyra, men ofta glömmer man bort det viktigaste – hur ska man utforma sin monter så att man får valuta för pengarna? Susannas Värld kan hjälpa till med det mesta när det gäller monterdesign. Utifrån er produkt eller tjänst tar jag fram en skiss med inredningsförslag och utformning av montermiljön. Jag bifogar en förteckning över allt ni behöver i montern och jag kan också ge förslag på aktiviteter som gör att mässbesökarna blir aktiva. Behöver ni nytt profilmaterial förmedlar jag kontakter med fotografer och reklambyrå.

Och det viktigaste av allt, med en väl utformad monter som speglar företagets karaktär känner de som arbetar i montern glädje, stolthet och en säkerhet som är det viktigaste för att göra ett gott intryck. Givetvis kan jag också hjälpa er att bygga montern i mån av tid.

Tidigare kunder

Caféet på Ung Nolia i Umeå designades och byggdes av Susannas Värld. Här användes lastpallar och redesignade lampor – något som föll besökarna i smaken!

Under Noliamässan i Piteå förra året inredde Susannas Värld en monter år AC Omsorg som fick vad de önskade – hemtrivesel i en strålande monter!

Projektet Samverka.nu som är en del av Region Västerbottens verksamhet ställde ut i Nacka och Susannas Värld gav idéer och skissade på förslag som gjorde att montern blev inbjudande och tydlig.

Hör av er så snart som möjligt så hinner vi få alla detaljer klara innan mässan! Susannas Värld | Susanna Skog 076-8234135 | susanna.skog@live.se.

 Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s