Påskdukning för Västerbottenskuriren


Lördagen innan påsk gjorde Västerbottenskuriren ett reportage där jag bjöd på tips och inspiration inför påskdukningen. Det var en utmaning att arbeta med dukningen, svara på journalistens frågor och anpassa sig efter fotografens önskemål på samma gång! Resultatet blev tre sidor i weekendbilagan under rubriken ”Duka som ett proffs” 🙂

Jag vill rikta ett stort tack till JD tvätten på Västerslätt som lät mig använda deras fina linneservetter och dukar. Jag rekommenderar tyg framför papper eftersom det är stor skillnad i känsla och utseende. Det är dessutom prisvärt och miljövänligt!

Här ser ni en blandning av porslin från jugend till tjugohundratal. Helt galet, tänk vilken historisk dukning, med ett gemensamt; vitt porslin med blå dekor. Komplementfärger som gult och blått ger en färgkombination med studs. Underst ligger en undertallrik gjord av järntråd, den skapar en dekorativ inramning och botten på dukningen. Jag gillar att använda undertallrikar i dukningar det känns elegant och helt rätt!

Inredare: Susanna Skog
Fotograf: Andreas Skog

Annons

3 kommentarer on “Påskdukning för Västerbottenskuriren”

  1. Anita skriver:

    Men sååå fint!!

  2. Kicki skriver:

    Fantastiskt! Såååå kul med all uppmärksamhet! Bra jobbat! All lycka till din företagsbäbis!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s