Inredning av barnrum


Detta långsmala barnrum hade en lila fondvägg med prinsessor och var möblerat längs långsidorna vilket skapade en korridorkänsla. Det var dessutom svårstädat och saknade bra förvaringsutrymmen.

Jag ”breddade” rummet med hjälp av en synvilla i form av en tvärrandig tapet. Genom att få upp sängen från golvet frigjorde jag en ny lek- och arbetsyta under sängen. Med bra belysning i form av spotlights under loftet och vitmålat tak känns det inte alls mörkt eller instängt – tvärtom. Detta blev en riktig succé, ombonat med ”kojkänsla”.

Mattan, ”Hampen” kommer från IKEA och bidrar till en skön känsla under fötterna. Förvaringen i rummet består av skåp från IKEA. Först en garderob PAX (syns inte) sedan köksskåpar till vänster ovanför en vit ”Malm” byrå. Till höger har vi ett dockskåp som står på en ärvd byrå, ovanför spegeln har vi ”Benno” hylla från IKEA med spotlights under.

Mittemot den generösa spegeln ligger en lastpall som fungerar som scen för en blivande stjärna! I bakgrunden glimmar en ljusslinga från Clas Ohlson.

Behöver du också hjälp med att skapa en funktionell och fantasifull miljö? Kontakta Susannas Värld.

Annons

2 kommentarer on “Inredning av barnrum”

  1. […] har tidigare berättat om hur jag inrett ett barnrum och vill nu lyfta fram ett par smarta detaljer i rummet. I barnrummet […]

  2. […] roligt att jag har fått vara med och bidra! Jag delar med mig av inredningstips för hall och barnrum. Totalt innehåller boken ett 70-tal inredningsprojekt som ger inspiration för en egen stil hemma […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s