Erbjudande om inredning och homestyling


Här kommer ett bra erbjudande för dig som går i tankar på att renovera, köpa eller sälja, eller kanske behöver en present till den som har allt.

Jag erbjuder inredningskonsultation, inredningshjälp och homestyling för er som längtar efter en inspirerande och funktionell miljö. Jag hjälper er att se möjligheter och hitta er personliga stil.

Vid en konsultation besöker jag er och skissar på ett inredningsförslag utifrån era önskemål. Förslaget kan innehålla val av möbler, textilier, färger, belysning och konst. Jag hjälper även till med förvaringslösningar och ger råd inför renovering eller försäljning.

Jag kommer gärna in i planeringsstadiet för att hjälpa er se helheten. Ni bestämmer själv vilken hjälp ni behöver med utförandet. Homestyling inför försäljning är avdragsgillt.

Erbjudande

Konsultation två timmar, skiss och åtgärdsförslag, 2000 kronor inkl moms.
Begär offert för genomförande.

Susannas Värld | www.susannasvarld.se | 076-8234135 | susanna.skog@live.se

Annons

One Comment on “Erbjudande om inredning och homestyling”

  1. […] Det är alltid viktigt med bra förvaring, inte minst i ett barnrum eller på kontoret. Detta kan lösas på ett elegant vis genom att hänga upp verktyg och burkar med hjälp av en bygel och S-krokar. Både bygeln och krokarna kommer från IKEA. Av en vän (tack Birgitta!) fick jag överblivna Nutramigen vällingburkar, men det går lika bra med större konservburkar eller tomma färgburkar som går att köpa på färgbutikerna. För att kunna fästa S-kroken tog jag en spik och hammare och stansade ett hål i burken. Sedan är det bara att fylla upp med pennor och pinaler och en skrivbordet har  rensats från alla burkar som tar plats! Hör gärna av dig om du behöver bra inredningsidéer. […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s